Okulumuz Hakkında

Taşteker Köyü / Taşlıçay / AĞRI
 Fotoğrafı

VİZYON

En iyi eğitimi vererek, başarılı, rekabet gücü kazanmış, bilgiye ulaşan, öğrenmeyi bilen, Milli ve manevi değerlerine bağlı, Atatürkçü düşünceye sahip bireyler yetiştirmektir. Biz, bilgi çağı’na uyarlanmış bir kurum olarak öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, eğitim – öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak için varız.

MİSYON

Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Öğretmen

Lojman Bilgisi

KALORİFERLİDİR.

Servis Bilgisi

Köye ait herhangi bir servis imkanı yoktur. Özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Ağrı iline 41 km, Taşlıçay ilçe merkezine 12 km uzaklıktadır. Köye gidiş geliş yapılan yolun 11 kilometrelik kısmı E-80 kara yolu (İran transit yolu üzerinde) üzerindedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyümüz Ağrı İlinin Taşlıçay İlçesine bağlı küçük ve şirin bir köydür. Eski adı Üç Kilisedir. Köyümüzde toplam 40 hane vardır.

LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi